HTML-editorin käyttö

Richtext HTML-editori tarjoaa tekstinkäsittely -käyttöliittymän upotettuna verkkosivuusi. Tämä mahdollistaa tekstin muokkaamisen intuitiivisesti, ja tuloksena on tavallista HTML-koodia.

Tekstin muotoilumahdollisuuden lisäksi tämä editori tarjoaa lukuisia muita ominaisuuksia, jotka saattavat olla hyödyllisiä.

Tekstin siirtäminen muista ohjelmista

  Voit leikata ja liimata muotoiltua tekstiä muista Windows-ohjelmista, kuten Wordista, suoraan tähän editoriin. Muotoilusi pysyvät ennallaan. Käytä selaimesi tavallisia leikkaa ja liimaa -valikkoja (tai Control-C ja Control-V).

Kuvien lisääminen

  Jos sinulla on kuvia, jotka on jo julkaistu verkkosivulla, ja joihin pääsee URLn kautta, voit liittää näitä kuvia tekstiisi käyttäen "Lisää kuva" ("Insert Image") painiketta.

Taulukoiden lisääminen

  Voit lisätä taulukon tekstin asettelemista varten käyttämällä työkalupalkin "Lisää taulukko" ("Insert Tables") -painiketta.

Linkkien lisääminen

  Kirjoita ensin teksti, jonka haluat toimivan linkkinä. Valitse kirjoittamasi teksti ja napsauta linkkipainiketta työkalupalkissa. Kirjoita URL, jonne haluat linkin johtavan. Valmista tuli.

Hymiöiden lisääminen

  Jos haluat upottaa näitä pieniä kuvia tekstiisi, paina työkalupalkissa olevaa hymiötä. Esiin tulee valikko, josta voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista. (Tai kirjoita vastaava koodi suoraan tekstiin ja ohjelma muokkaa sen automaattisesti.)

  hymy :-)
  leveä virnistys :-D
  vinkkaus ;-)
  hämmentynyt :-/
  mietteliäs V-.
  kieli ulkona :-P
  cool B-)
  hyväksyvä ^-)
  suuret silmät 8-)
  yllättynyt 8-o
  surullinen :-(
  ujo 8-.
  punastunut :-I
  suukkoja :-X
  pelle :o)
  musta silmä P-|
  vihainen 8-[
  kuollut xx-P
  unelias |-.
  paha }-]

Kaikkien ohje-tiedostojen hakemisto

 
Grafex Oppivirta