Paimenpoika-verkkopalvelun keskeiset palvelut

Paimenpojan poluilla on Joensuun kaupungin hallinnoima hanke, jossa keskitytään rajaseudun, erityisesti Tuupovaaran, kehittämiseen. Hanketta tehdään tiiviissä yhteistyössä mm. Pohjois-Karjalan ympäristökeskuksen biosfäärialueen kanssa.

kuva
Palvelut tuupovaaralaisille
Tältä sivustokokonaisuudesta löydät tarvitsemasi Tuupovaaran yrityspalvelut. Tiedät milloin lääkäri on paikalla. Katsot koulujen ja ravintoloiden lounaslistat. Tutustut ja toimit tuupovaaralaisissa järjestöissä. Tiedotat tapahtumistasi myös muille!

Palvelut matkailijoille
Tuupovaarassa matkailijaa hellivät upea luonto ja ystävälliset ihmiset. Sivustoilta löydät tuupovaaran matkailupalvelut. Varaat varaustuvan. Tutustut luontoreitteihin. Haet tiedot kalastuslupaan koskille. Tiedät tapahtumat. Olet tervetullut Tuupovaaraan!

Tuupovaara ABC
Tuupovaara on pirteä kaunis Joensuun osa, löydät sivustoilta tarkemmat tiedot. Tiedät vapaat tontit ja asunnot - täältä voit aloittaa kodin rakentamisen. Tutustut kunnallisiin ja valtiollisiin palveluihin. Olet tiedonhakija!

Keskustelut ja tarinat
Olitpa nykyisin tuupovaaralainen tai helsinkiläinen - sinua kiehtoo rajaseutu. Kerrot sivuistoilla tarinasi - sotakokemuksesi tai rakkaan kotiseudun muiston. Haet ystäviäsi rajaseudulta. Otat kantaa ja vaikutat tuupovaaran ja muun rajaseudun asioihin. Ole hyvä ja tartu näppäimistöön!

Palveluun kirjautuminen

Jos sinulla on jo tunnus
Kirjaudu Paimenpoika –verkkopalveluun klikkaamalla ” Kirjaudu Paimenpoika-verkkopalveluun” –linkkiä tai ruudun oikean yläkulman ”Kirjaudu” –linkkiä. Kirjoita avautuvan lomakkeeseen käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja paina ”Kirjaudu” –painiketta. Jos olet unohtanut salasanasi paina ”Kyllä, auta minua kirjautumisessa” –painiketta, täytä lomakkeeseen oma käyttäjätunnus TAI sähköpostiosoitteesi ja paina ”OK” –painiketta. Saat sähköpostiisi viestin jossa pyydetään vahvistamaan uuden salasana lähettäminen. Vahvistuksen jälkeen sinulle lähetetään uusi salasana.
kuva

Jos sinulla ei vielä ole tunnusta
Voit luoda itsellesi tunnuksen klikkaamalla ”Aloita nyt luomalla uusi käyttäjätunnus” –linkkiä
kuva

Täytä avautuvaan lomakkeeseen vaadittavat henkilötiedot ja klikkaa ”Luo uusi käyttäjätunnus” painiketta.
kuva

Saat antamaasi sähköpostiin vahvistusviestin. Klikkaamalla sähköpostissa olevaa linkkiä tunnuksesi vahvistetaan. Tunnuksesi on nyt luotu.
Jos sivusto vaatii ”avaimen” niin pyydä se kyseisen sivuston ylläpitäjältä.
Last modified: Friday, 16 January 2009, 01:47 PM
 
Grafex Oppivirta